Familjen Bråberg

Datum som är viktiga för oss

..:: Årsdagar och födelsedagar ::..

7 januari
Evas födelsedag

19 februari
Eleonoras födelsedag

21 mars
Rogers födelsedag

1 augusti
Förlovningsdag

2 augusti
Lovisas födelsedag

8 december
Bröllopsdag

“As soon as I saw you I knew a grand adventure was about to happen.”

A.A. Milnes / Winnie the Pooh

Detta citat har vi på väggen i döttrarnas sovrum och varje dag påminns man att det är ett äventyr och att det är underbart

Musik

Musik har alltid varit viktigt för oss och vi har några speciella låtar som vi har i en egen spellista på Spotify, låtar som betyder lite extra för oss.

Detta är vår första låt, en låt som har funnits med redan från första början och som alltid finns med oss.
Denna sjöng vår tärna för oss på vårt bröllop framför den öppna spisen på Tjolöholmsslott utanför Kungsbacka.
Att samla på skivor är en naturlig del i Rogers familj, hela familjen gjorde det aktivt förr och det finns massvis med skivor undanstoppade för framtiden. När Eleonora skulle döpas ville vi ha en sång som kunde spelas i kyrkan och valet blev denna Kent cover som vår vän Linda spelade i kyrkan åt oss.
När sedan Lovisa skulle döpas ville vi ha en låt även till henne, efter lite letande i registret hittades denna som kantorn spelade och sjöng för oss i kyrkan.

Utöver dessa 4 sånger finns det två till som ligger speciellt Roger varmt om hjärtat, första är en låt från Beatles skivan Abbey road. Låten spelades a cappella i kyrkan vid utmarschen efter Rogers pappas begravning. En liten hint om att solen skiner igen och att nu ska vi fokusera på att det kommer bra dagar framöver med.

Denna finns naturligtvis med i Rogers vita arkiv inför begravningen i framtiden.

Roger har alltid haft en förkärlek till hårdrock och speciellt Metallica, men hur modern än kyrkan å vara nu för tiden blir det nog inte lätt att spela Metallica i kyrkan. Som tur finns det fyra finnar som har spelat in flera kända hårdrockslåtar på cello bland annat denna – Nothing else matters.

Familjen Bråbergs egna lilla speciella spellista