Idag blev det något så underbart gott som kalkonfärsbiffar, smaksatta med dijonsenap, Worcestershiresås och vitpeppar. Jag valde att göra lite mindre biffar då jag vet att barnen inte äter upp lite större, bättre då att göra lite mindre och slippa slänga massa rester i komposten. Till detta serverades Krispig ugnsrostad potatis efter ett recept från Tareq Taylor och champinjonsås. Resultatet blev riktigt bra och hela familjen gillade smaksättningen på kalkonfärsbiffarna.

500 gram kalkonfärs
1 ½ dl ströbröd
2 ägg
2 tsk Worcestershiresås
1 tsk dijonsenap
Vitpeppar
Salt

Blanda ihop ströbröd, ägg, Worcestershiresås och dijonsenap en en bunke, blanda sedan i kalkonfärsan och rör om till en slät smet. Krydda med salt och vitpeppar och planda om smeten, täck den med plast och låt den vila i kylskåpet i minst 30 minuter.
Värm en stekpanna med smör, forma små bollar som plattas till lagom stora biffar, stek de tills de får färg på båda sidor, Sänk sedan värmen och låt de steka klart, de ska vara minst 72° i mitten av biffen för att den ska vara färdig.