Vi åt pulled pork i helgen och det blev rester kvar, det verkar som oavsett hur mycket eller lite tacofärs eller pulled pork vi gör så blir det alltid rester över. Dag två blev det hamburgare med pulled pork men det fanns fortfarande rester kvar att ta hand om. Så av de sista delarna blev det en pasta med enbart tre ingredienser, förutom pulled pork hade jag i vispgrädde och parmesanost. Resultatet blev en väldigt välsmakande rätt som både blev bra att äta direkt och kommer bli perfekt som matlåda till jobbet efter sommarens semester.
cirka 200 gram pulled pork
3 dl vispgrädde
½ dl parmesan
200 gram pasta
Koka pastan enligt anvisning på paketet, värm pulled pork i en stor stekpanna eller gjutjärnsgryta. Häll i hälften av vispgrädden när köttet blivit varmt och fått lite färg, koka upp och sänk värmen lite. Strax innan pastan är färdig hälls resten av vispgrädden i tillsammans med osten, lyft i pastan direkt från pastalastrullen och koka upp under omrörning.
Servera med lite riven parmesan över och sallad till.