Jag fick ändra lite i presentationen av denna rätt då jag av misstag fick kycklinglårfilé istället vanliga bröstfiléer, därför lät jag filéerna koka med i såsen för mer smak. Till kycklingen serverade jag klyftpotatis som hela familjen älskar och som till på köpet är så enkelt att göra. Jag hade ingen gräslök som det finns i receptet utan jag valde att hacka lite persilja och sprida över, det blev riktigt gott det med. Receptet hittade jag på recept.se som jag har hämtat en del recept från innan.
4 kycklingbröstfiléer
2 dl hönsbuljong
2 msk vetemjöl
2 dl matlagningsgrädde
2 tsk soja
1 msk dijonsenap
1 paket bacon
2 msk hackad gräslök/persilja
Stek kycklingfiléerna runtom i smör, salta och peppra. Häll över buljongen och koka upp. Blanda mjöl och grädde och vispa ner det i skyn, tillsätt soja och senap och låt rätten sjuda i cirka 8 minuter (eller tills kycklingen är genomkokt). Knaperstek bacon i en torr stekpanna och strö bacon och gräslök över kycklingen innan servering.