En del av mina alster, många av motiven jag fotograferar är natur och byggnader, dessa bilder är tagna med min systemkamera eller med min mobil. Kameran i mobilerna börjar bli så bra, eller om det kanske är systemen i telefonen, att man kan få riktigt fina bilder med bara telefonen. Jag är en amatörfotograf och varken kamerahus eller objektiv är de nyaste eller de mest avancerade, men jag gillar att testa och försöka, mixtra och se vad som händer. Närbilden på jordgubbarna i nedre delen av galleriet är ett sådant försök, jag hittade något som kallas distansringar på en auktionssida som jag bjöd på och vann. Dessa ringar sätts mellan kameran och objektivet och gör att man kan kommer mycket närmre objektet man fotograferar även med standardobjektiv.
Många av bilderna är tagna i Varberg, vilket blir naturligt då vi bor strax utanför Varberg och det finns en massa byggnader som blir fantastiska på kort.

En del av de bilder som finns här på hemsidan är mina alster, men en stor del kommer från en fotosida där jag är medlem som förmedlar gratisbilder av hög kvalité – Unsplash