Välkommen

Här delar vi lite av vår vardag och länkar vidare till andra delar av vårt liv.

Familjen Bråberg

Vi är en lite familj som bor på västkusten, heltidsarbetande föräldrar innebär massvis med mys, gos, bus och lek när vi är hemma med barnen på kvällarna och helgerna.

Vigsel

Vi gifte oss borgligt på Tjolöholms slott i december 2004, bröllopet dokumenterades både med fotograf och filmare och blev ett härligt minne

Musik

Musiken finns alltid tillgänglig hos oss, så var det i min uppväxt och så blir det även för våra döttrar. Här blandas det mesta från hårdrock, rock, ballader, klassisk musik och mycket mer.

Recept

Mycket av vår fritid läggs på matlagning och bakning, allt för att kunna ge familjen bra näringsrik mat utan massa tillsatser, recepten vi använder delar vi i bloggen som man kommer till via menyn ovan

Släktforskning

Att släktforska är att lära sig om sin egen historia, ett intressant ämne där man ser hur livet var förr och får följa sina anor bakåt i tiden.

Jul

Vår absoluta favorittid på året, vi är ingen familj som köper en massa julklappar utan köper hellre lite färre som har tanke och mening. Julen är barnens tid och tillsammans med barnen firar vi en eget jul på våra villkor. Julmusik och julfilmer finns alltid med oss.

Galleri

Som amatörfotograf försöker jag fånga vardagen som den är för att lära mig hur man blir en bättre fotograf men även för att dokumentera vardagen som den ser ut nu inför framtiden.