Vi är en familj på fyra medlemmar som bor i en liten by på västkusten. Vi är en småbarnsfamilj där jobb för mamma och pappa blandas med bus och lek när hela familjen är samlad. vi försöker fortsätta våra liv som vi hade innan vi fick barnen och för det mesta går det jättebra att utföra samma saker som innan. Det som kan behövas är lite mer planering och insikten att ibland tar det lite längre tid att komma iväg än vad det gjorde innan.


7 januari
Evas födelsedag

19 februari
Eleonoras födelsedag

21 mars
Rogers födelsedag

1 augusti
Förlovningsdag

2 augusti
Lovisas födelsedag

8 december
Bröllopsdag

“As soon as I saw you I knew a grand adventure was about to happen.”

A.A. Milnes / Winnie the pooh

Detta citat har vi på väggen i döttrarnas sovrum och varje dag påminns man att familjelivet med två underbara barn är ett äventyr och att det är underbart