Mina anor

Rogers anor

Rogers pappa föddes i stadsdelen Masthugget i Göteborg 1949 men hans anor är spridda i större delen av Sverige. Det finns en del orter som är mer förekommande än andra bland annat Helsingborg, Hammerdal, Boda, Vilhelmina, Lekaryd och Gudmundrå. I maj 1956 skrivs han in på Vidkärrs barnhem (läs mer in Vidkärr under Historia i menyn) för att sedan placeras i fosterhem i Skällinge i december 1957.
Rogers mamma föddes i Träslöv, Halland 1953 och hennes anor är mer sammanhållna till Halland, främst runt Rolfstorp, Grimeton och en del i landsbygden mellan Falkenberg och Halmstad.

Farfar Roy Erik Fredi Nilsson var en man som föddes i Helsingborg 1921, han flyttade till Göteborg 1943 och gifte sig 1944. Han levde ett hårt liv med ett beroende av alkohol vilket gjorde att min pappa och min farmor levde ensamma. Roy var bosatt från början i Masthugget och vad vi vet vistades han ofta på Masthuggstorget med andra i samma situation. Roy avlider 1973 i Göteborg, syskonen som är i livet ser dock till att han begravs i familjegraven i Helsingborg.
Farmor Maj-Britt Karlsson var en kvinna som föddes i Västra Frölunda 1919 och dog i Karlskrona 2013.

Morfar Erik Oskarsson var en man som föddes i Rolfstorp 1924 och dog i Trönninge 2011. Han var en man som älskade alla barnbarnen, en riktigt mysmorfar/farfar åt alla oss 9 barnbarn.
Mormor Kerstin Antonsson var en kvinna som föddes i Värö 1927 och dog i Veddige 2019, född som oäkta barn med en pappa som lämnade henne och hennes mor men som blev adopterad och älskad av sin adoptiv far.

sv_SESwedish